HomeOver ons

Over Dick Heijnen Schilderwerken

Over Dick Heijnen SchilderwerkenDe grondlegger van ons bedrijf Hendrik Heijnen is na zijn vak als mandenmaker voor de visserij in 1928 begonnen als schilder. Na de moeizame oorlogsjaren hebben Barend, Wim en Jan Heijnen gebouwd aan het fundament van ons huidig succesvolle bedrijf. Sinds 1989 wordt de familie traditie voortgezet door de derde generatie, Dick Heijnen. Zodat in de toekomst vakmanschap en persoonlijke service hoog in het vaandel blijven. Om zeker te zijn van schilderwerk dat loont. En sinds 2009 is ook de vierde generatie begonnen aan de familietraditie, Arne Heijnen.

Dick Heijnen Schilderwerken v.o.f is een gerenommeerd schildersbedrijf uit Huizen. Wij werken zowel voor de particulier als ook voor de zakelijke klant; aannemers, woningcoöperaties, gemeenten, scholen, instellingen enz. De kern van ons werkgebied is de regio ’t Gooi en omstreken en Amersfoort. Maar ook buiten deze regio’s staan wij graag voor u klaar.

Vanzelfsprekend verzorgen wij op en top binnen- en buitenschilderwerk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uw totale wandafwerking zoals glasweefselbehang, spachtelputz en sauswerk.

Wand- en plafondafwerking: Voor de afwerking van wanden en plafonds biedt schildersbedrijf Dick Heijnen Schilderwerken u diverse oplossingen. Naast het sauzen en schilderen van uw leef- en of werkruimten kunnen wij uw wanden en plafond ook voorzien van spachtelputz en glasweefsel(behang).

Behangen: Stotend behang, storten, patroon. Allemaal termen die het behangen niet makkelijker maken. Ziet u ook zo tegen behangen op? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, het zal u erg meevallen! Wij behangen zowel standaardbehang maar ook glasweefselbehang, sterk en overschilderbaar.

Maak met ons een afspraak om de vele mogelijkheden van wand- en plafondafwerking te bespreken.

Afspraak maken Bekijk projecten

Contactgegevens
Dick Heijnen: 06 - 514 253 96
Arne Heijnen: 06 - 207 951 03
Adresgegevens
Schaepmanlaan 2
1272 GJ Huizen
Nederland